Afghansk professor sier han vil kjempe til døden for kvinners rett til utdanning


Professoren som gikk viralt da han rev i stykker sine egne papirer på TV for kvinners rett til utdanning i Afghanistan, lover å fortsette kampen.Ismail Mashal rev i stykker sine vitnemål på direktesendt TV i Afghanistan.Professoren Ismail Mashal sier til AFP at han vil kjempe videre, uansett hva det måtte koste.– Jeg hever min stemme og står facet om facet med mine søstre. Min protest fortsetter, selv om det kan koste meg livet, sier han.Mashal sa opp sin jobb på direkten da han gjennomførte stuntet i protest mot at Taliban nekter jenter og kvinner utdanning.– Som mann og underviser kan jeg ikke lenger gjøre noe for dem, og jeg følte at mine vitnemål var blitt likegyldige. Så jeg rev dem i stykker, sier han.

Post a Comment

0 Comments